Main menu

Glasvezel internet

Met glasvezel internet ben je klaar voor de toekomst. Met zo een aansluiting ben je verzekerd van een betrouwbare verbinding met het internet en kun je razendsnel internetten. Op dit moment is het voor huishoudens in veel gebieden mogelijk om een internetabonnement te nemen met een verbinding tot 500 MB/s. Ter vergelijking is dit bijna 20 keer sneller dan een ouderwetse ADSL verbinding van 30 Mbps.

Ontdek glasvezel
Met glasvezel kun je heel veel zoals HD TV kijken, supersnel internetten, downloaden met grote snelheid en in de toekomst ook 3D TV en meer. Bekijk pagina ontdek glasvezel voor meer informatie.

Voordeel van glasvezel internet
Het grote voordeel van glasvezel internet is dat deze betrouwbaar is. Er is geen verlies van snelheid naar mate je verder van een wijkcentrale afwoont. Dit is wel het geval met ADSL. Daarnaast is het mogelijk om met dezelfde downloadsnelheid te uploaden, wat in tegenstelling tot ADSL niet kan. Lees verder op pagina voordelen glasvezel.

Glasvezel internet providers
Mocht je willen internetten op glasvezel, dan kun je overstappen naar een glasvezel service provider. Er moet echter wel glasvezel in je wijk liggen voor je dit kunt doen. Kijk op pagina glasvezel internet providers voor een volledige lijst van alle huidige aanbieders van glasvezel internet.

Glasvezel internet bestellen
Wil jij de overstap maken naar glasvezel? Ga dan naar de pagina glasvezel internet bestellen en kies je nieuwe glasvezel provider uit. Het is altijd verstandig om de pakketten op de website van de providers nader te bekijken.

Laatste nieuwsitems