Main menu

Burgemeesters komen bijeen voor bevordering glasvezel

4 december 2008 – Burgemeesters en wethouders van de gemeenten in de economische kernzones (A7 en Westergo) en het platteland komen op donderdag 4 december 2008 bijeen om gezamenlijk een start te maken met een versnelling van de groei van het glasvezelnetwerk in Fryslân. Hiermee kan de economische ontwikkeling van zowel het stedelijk als landelijk gebied in de provincie worden gestimuleerd.

Naast de gemeentelijke bestuurders nemen tevens de Kamer van Koophandel, vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, directies van de Friese Rabobanken en het bestuur van de provinciale glasvezelcoöperatie Fryslân Ring deel aan de provinciebrede discussie. De bijeenkomst is een initiatief van de Fryslân Ring en Rabobank Heerenveen. In deze gemeente is glasvezelbreedband een actief onderwerp op de agenda en wordt volgend jaar begonnen met de beveiliging van bedrijventerreinen middels inzet van op het glasvezelnetwerk aangesloten intelligente camera’s.

Bron: http://www.fryslanring.nl/archive_news/75/Burgemeesters_bijeen_voor_bevordering_glasvezel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Laatste nieuwsitems