Main menu

Caiway introduceert vernieuwde Alles-in-1 Glas pakketten tegen scherpe prijzen

11 juni 2013 – Op 11 juni aanstaande introduceert Caiway haar drie vernieuwde Alles-in-1 Glas pakketten: Start, Standaard en Compleet. Internetten met de snelheid van het licht tot wel 300 Mbit/s, voordelig bellen en de beste beeldkwaliteit, waarbij klanten kunnen kiezen voor interactieve televisie. Caiway biedt met deze pakketten de beste kwaliteit tegen de laagste prijs op het allersnelste netwerk van nu.

Nog deze zomer is ruim de helft van alle huishoudens in het Caiway verzorgingsgebied voorzien van een glasaansluiting. Met de Alles-in-1 Glas pakketten zijn mensen, die voor glas gaan, verzekerd van minimaal 60 televisiezenders, waarvan 24 in Full HD, razendsnel surfen op het
internet en bestanden versturen met snelheden van 75 Mbit/s tot wel 300 Mbit/s en voordelig bellen. Bovendien zijn de pakketten zeer scherp geprijsd: al vanaf € 40,- per maand.
Interactieve diensten

Caiway biedt ook interactieve diensten aan zoals Live tv pauzeren, terugspoelen en opnemen,Programma Gemist van NPO (in Full HD) en binnenkort Video On Demand. Overal in huis online live tv kijken op de laptop, tablet en smartphone behoort ook tot de mogelijkheden. Kortom: de klant bepaalt waar en wanneer hij televisiekijkt.

Albert Vergeer, algemeen directeur: “Wij zijn van mening dat glas voor iedereen bereikbaar moet zijn. Met de introductie van deze nieuwe pakketten bieden wij klanten een kwalitatief en inhoudelijk beter product dan onze concurrenten. De prijs-kwaliteitverhouding is zo goed dat het voor iedereen met een glasaansluiting aantrekkelijk is om over te stappen naar één van onze drie Alles-in-1 Glas pakketten. En dit is slechts het begin van de internetsnelheden en de interactieve TV.

Bron: Caiway

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Laatste nieuwsitems