Main menu

Huishoudens kiezen ook in 2014 voor glasvezel internet

27 december 2013 – Ook in 2014 kiezen veel huishoudens voor glasvezel internet. De belangstelling voor glasvezel lijkt maar niet af te nemen. Veel consumenten zien de voordelen van glasvezel in omdat het eindeloze mogelijkheden biedt. Met glasvezel ben je klaar voor de toekomst en is het mogelijk om razendsnel te internetten. Tegenwoordig bieden veel Nederlandse televisiezenders de mogelijkheid om overal in het huis TV te kijken. Zo kun je dus bijvoorbeeld op Champions League avonden voetbal kijken op je ipad of tablet-lekker op de bank, in je studeerkamer of in de keuken. Dit kan natuurlijk ook met je favoriete televisie soap of film, zoals bijvoorbeeld Goede Tijden Slechte Tijden. Een glasvezel internet abonnement biedt veel opties en helpt mensen met een betrouwbare internetverbinding. Een glasvezel internet abonnement is het daarom zeker waard om mee te nemen in je vergelijking.

Wanneer wordt er glasvezel aangelegd?
De graafwerkzaamheden beginnen pas als meer dan 30% van de wijk zich opgeeft voor glasvezel. Dit gebeurd tijdens een zogenoemde vraagbundeling. Er zijn op dit moment veel van deze vraagbundelingen en wordt meestal door glasvezelboer Reggefiber uitgevoerd. Dit bedrijf levert de glasvezelkabels op en is het daarna mogelijk om over te stappen naar een glasvezel service provider.

Glasvezel nieuws
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door het nieuws op onze website te volgen. Ga daarvoor naar pagina glasvezel nieuws.

Bron: Redactie www.glasvezel-info.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Laatste nieuwsitems