Main menu

KPN voor de rechter wegens ‘misleiding glasvezel’

10 september 2013 – KPN moet zich vanochtend verantwoorden voor de rechter in Den Haag in verband met een zaak rond een glasvezelaansluiting in Roosendaal. Advocaat in opleiding Chizkija Loonstein spreekt van misleiding.

De Roosendaler betaalt voor glasvezel, maar zegt dit product niet te ontvangen. Er zijn twee vorderingen ingediend, zo meldt Omroep Brabant. Zo moet alsnog, binnen veertien dagen, glasvezel worden aangelegd bij de Roosendaler.

In maart wees KPN de claims van advocatenkantoor Loonstein al eens af. Volgens eigen onderzoek van het bedrijf hebben de klanten de juiste prijs betaald voor het geleverde product.

Het gaat om circa twintigduizend klanten waarbij KPN in 2008 en 2009 is gestart met de uitrol van breedbanddiensten. Hierbij werd gebruikgemaakt van glasvezel tot de wijkkast en vanaf de wijkkast koper tot in het huis (de zogenoemde Fiber-to-the-Curb-dienst). KPN noemde dit product KPN Glasvezel, omdat de internetverbinding grotendeels via het glasvezelnetwerk liep.

Loonstein zegt vierduizend gedupeerden te vertegenwoordigen. Als de rechtszaak naar wens verloopt, volgen er meer zaken.

Bron: http://www.emerce.nl/nieuws/kpn-rechter-wegens-misleiding-glasvezel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Laatste nieuwsitems