Main menu

Telfort levert glasvezel in meer dan 400 plaatsen in Nederland

Amsterdam, 25 maart 2013 – Vanaf heden is Telfort glasvezel leverbaar in meer dan 400 plaatsen in Nederland waar glasvezel beschikbaar is. De eerste Telfort-klanten in Budel worden dan ook vandaag aangesloten. Dit is een logisch vervolg van de plannen die mei vorig jaar gepresenteerd zijn waar Telfort de uitrol startte in vraagbundelingsgebieden.

Het netwerk van de toekomst
Glasvezel waar Telfort zich richt op Fiber to the Home (FttH), is het netwerk van de toekomst. Klanten die nu kiezen voor glasvezel weten zeker dat ze klaar zijn voor toekomstige ontwikkelingen zoals 3D-televisie. En glasvezel biedt veel voordeel. Zo gaat het uploaden net zo snel als het downloaden. Daardoor kunnen bestanden niet alleen supersnel worden binnengehaald, maar ook net zo snel worden verstuurd. Ongeacht het aantal gebruikers op het netwerk, want met glasvezel heeft elke klant een eigen verbinding met het internet.

Digitale èn analoge TV
Met het Alles-in-1 glasvezelpakket van Telfort halen klanten vanaf 45 euro per maand alles in huis wat ze nodig hebben: digitale (DVB-c) en analoge tv – handig voor meerdere tv aansluitingen in huis – loepzuiver beeld en geluid, gegarandeerd supersnel internet en bellen met glasheldere kwaliteit. Wat een bijkomend voordeel is van het Telfort Alles-in-1 glasvezelpakket, is dat alle tv’s en radio’s gewoon werken via de bestaande (coax) kabels die klanten meestal al in huis hebben liggen. Uiteraard is interactieve tv beschikbaar als optie.

Bron: Telfort Persbericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Laatste nieuwsitems